Silvasoft Urenregistratie

Silvasoft is een leverancier van diverse cloudoplossingen voor ondernemers. Silvasoft is voornamelijk bekend omwille van hun boekhoud- en facturatiesoftware, maar ook modules als Silvasoft Tijdregistratie kunnen terecht op veel enthousiasme rekenen. Silvasoft biedt verder een goede overstapservice aan voor wie van een bestaande leverancier naar hen wil overstappen.

Meteen naar de website van Silvasoft →

Functionaliteiten van Silvasoft Urenregistratie

De module Silvasoft Tijdregistratie maakt het mogelijk om uren te registreren, maar daarnevens kan je ook automatisch overwerk registreren door middel van configureerbare werktijden. Op deze handige HR-mogelijkheden komen we verder uitgebreid terug, maar in ieder geval kan je meerdere registraties per dag hebben en kan je via Silvasoft uren registreren automatiseren.

Vooral de rapportagemogelijkheden zijn noemenswaardig. Je kan namelijk niet alleen via Silvasoft uren registreren, maar bovendien kan je via Silvasoft Urenregistratie ook velerlei rapporten genereren. Hierbij maak je de keuze uit diverse voorgeprogrammeerde instellingen en kies je zelf de dag of de periode waarop het rapport betrekking heeft.

Ten slotte beschikt Silvasoft Tijdregistratie over een mobiele app voor smartphones en tablets. Hierdoor is via Silvasoft uren registreren ook mogelijk bij de klant of onderweg.

Facturatie via Silvasoft Urenregistratie

Standaard komt de module Silvasoft Tijdregistratie met de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het percentage facturabel werk. Dit helpt bij de prijsbepaling of bij financieel-strategische beslissingen. Ook per individuele werknemer kan je via de rapportagemogelijkheden zien wat hun percentage facturabel werk is. Je kan met andere woorden niet alleen via Silvasoft uren registreren, maar veel meer doen dan enkel dat.

Wil je echt het maximum halen uit Silvasoft Tijdregistratie? Dan is de aanvullende facturatiemodule een must. Via de facturatiemodule kan je de met Silvasoft Tijdregistratie geregistreerde uren meteen omzetten in facturen. Zelfs betalingsherinneringen en dergelijke meer kan je dan volledig automatiseren.

Projectregistratie via Silvasoft Urenregistratie

Standaard zijn de projectregistratietools in Silvasoft Urenregistratie beperkt, hoewel de rapportagemogelijkheden altijd een meerwaarde zijn voor projectmanagers. Om echt over verregaande projectregistratiemogelijkheden te beschikken, dien je hoe dan ook de module Silvasoft Projectmanagement af te nemen. Met Silvasoft Projectmanagement registreer je dan uren per project. Je ziet onder meer hoeveel uren er aan bepaalde taken is gewerkt en dit laat zich dan weer in een kostenplaatje vertalen.

Via de aanvullende module Silvasoft Projectmanagement kan je je project eenvoudig in fasen opdelen, deadlines toevoegen en de voortgang per fase monitoren. Bij de nacalculatie houd je onder meer rekening met de gepresteerde uren en de agenda-, planning- en to-do-functionaliteiten zorgen ervoor dat medewerkers hun uren ook juist besteden.

HRM-tools

Veel van de functionaliteiten van Silvasoft Tijdregistratie zijn gemaakt voor wie personeel in dienst heeft. Zo configureer je bijvoorbeeld werktijden en houd je overwerk en afwezigheden in een en hetzelfde systeem bij. Hierbij kan je ook een managersrol instellen. Zo’n manager kan de uren van alle medewerkers zien en daar rapporten over genereren. Ook dienstregelingen, werktijden en pauzes zijn collectief of per werknemer in te geven.

Ook hiervoor is er een extra tool voorzien die best wel handig is: Silvasoft Personeelsmanagement. Silvasoft Personeelsmanagement is een aanvulling op Silvasoft Tijdregistratie, waarmee je bijvoorbeeld de overwerkuren bij de vrije dagen van het personeel kan optellen. Ook om bijvoorbeeld verlof in te plannen, vrije dagen of uren te beheren en dergelijke meer is het gebruik van Silvasoft Personeelsmanagement aanbevolen.

Prijs van Silvasoft Urenregistratie

Wie al eens een review over Silvasoft heeft gelezen, weet het wel al: met Silvasoft uren registreren is heel voordelig. Silvasoft Tijdregistratie behoort namelijk tot de goedkoopste oplossingen op de markt. Voor Silvasoft Tijdregistratie betaal je namelijk € 3,95 (excl. btw) per maand. Voor extra modules moet je natuurlijk wel bijbetalen, maar het modulaire ontwerp heeft alvast het voordeel dat je enkel moet betalen voor wat je nodig hebt. Zo betaal je voor Silvasoft Facturatie € 5,95 per maand, voor Silvasoft Projectmanagement € 4,95 per maand en voor Silvasoft Personeelsmanagement € 3,95 per maand (telkens excl. btw). De volledige kluit heb je voor ten naaste bij € 19 per maand. Houd er wel rekening mee dat deze prijzen per gebruiker zijn, maar per extra gebruiker ontvang je wel 20% korting.

Tip: Als je Silvasoft Tijdregistratie en Silvasoft Facturatie samen afneemt, krijg je de CRM-module t.w.v. € 3,95 per maand (excl. btw) er gratis bij.

Silvasoft Urenregistratie review: ons oordeel

Via Silvasoft uren registreren is voordelig en voor kleine of middelgrote ondernemingen, al dan niet met personeel in dienst, bevat Silvasoft Tijdregistratie alle tools die zij nodig hebben. De vele modules maken het mogelijk om alles nog meer te automatiseren en naar je hand te zetten. De Silvasoft Tijdregistratie ervaringen, met een gemiddelde score van 9,6/10, bewijzen de meerwaarde van Silvasoft Urenregistratie. De verregaande mogelijkheden van bijvoorbeeld Protime ontbreken hier echter. Voor multinationals en bedrijven met veel vestigingen in binnen- en buitenland is Silvasoft Tijdregistratie dan ook minder geschikt.

Silvasoft Urenregistratie meteen uitproberen →

Back to top button